5 CARA Merampas Suami Orang

Wanita manakah yang tidak berminat untuk mencuba? Malangnya ada satu halangan untuk mendapatkan hatinya, iaitu isterinya. Jadi jika dibayangkan, berikut adalah beberapa cara untuk memenangi suami seseorang.
0
1171

Menurut anda, suami orang yang lebih menarik? Bagaimana tidak, semuanya kelihatan baik jika kita mempunyai suami seperti dia. Dia yang hensem, matang, mesra kepada wanita.

Wanita manakah yang tidak berminat untuk mencuba? Malangnya ada satu halangan untuk mendapatkan hatinya, iaitu isterinya. Jadi jika dibayangkan, berikut adalah beberapa cara untuk memenangi suami seseorang.

 

1-Ketahui kelemahan isterinya

Setiap orang mesti mempunyai kelemahan dalam hidupnya. Jadi, jika kita melihat wanita yang cantik, seksi dan badan yang ideal, biasanya dia tidak pintar, tidak pandai memasak, malas dan sebagainya. Selalunya pasti ada kekurangan. Jadi jika mahu merampas suami seseorang, cari akan kelemahan isteri sasaran.

Kemudian, kelemahan-kelemahan isterinya yang boleh anda atasi, atau menjadi kekuatan anda. Sebagai contoh, isteri sasaran tidak pandai memasak, tunjukkan kemahiran memasak anda di hadapan sasaran. Sekiranya perlu, beri kritikan pedas pada masakan isterinya. Ini akan menjadikan nilai isterinya jatuh pada pandangan suaminya.

Kemudian, bagaimana jika anda juga tidak pandai memasak? Cari lebih banyak kelemahan isteri sasaran yang anda dapat atasi.

2-Cari ruang untuk bersama sasaran

Selepas itu, tumpukan perhatian untuk memenangi hati sasaran. Anda tidak akan mempunyai peluang selagi ada isterinya di sebelahnya. Jika sepejabat, waktu bekerja adalah masa yang terbaik. Dalam masa ini dia akan terpisah dengan isterinya.

Di samping itu, pada masa ini lelaki mudah tergoda. Terutama jika dia keletihan dengan tugasannya, anda boleh datang menawarkan urutan yang akan mengurangkan keletihannya. Sekiranya berjaya menjana jam bekerja menjadi jam untuk berduaan, ia sama seperti sudah mengatasi isteri sahnya. Kerana bersama sewaktu bekerja jauh lebih lama daripada bersama isteri di rumah.

3-Pastikan anda lebih baik dari isterinya

Secara umum, hubungan suami dan isteri yang telah wujud untuk masa yang lama, akan ada sendu di dalamnya. Anda mahu membentangkan hubungan baru yang lebih menarik daripada hubungannya dengan isterinya. Murahkan senyuman dan senangkan hatinya.

lady boss
Foto pexels.com

4-Buat gosip berkisar tentang isterinya

Kumpulan atau komuniti kita akan sangat membantu dalam rancangan untuk memenangi suami orang ini. Kerana kita boleh memanfaatkan berita atau gosip yang boleh menjatuhkan isterinya. Semakin banyak komuniti yang kita kenal, semakin berjaya anda menggugurkan nama isterinya.

5-Pujuk sasaran untuk memutuskan sesuatu segera

Sudah tentu jika anda hanya menjadi perempuan simpanan, anda tidak akan mendapat apa yang anda mahu. Mungkin anda dapat mengikis hartanya sikit demi sedikit. Tetapi, jika anda boleh membolos semuanya, mengapa tidak? Tidak mengapa jika menjadi isteri yang kedua.

Ia adalah langkah pertama untuk merampasnya sepenuhnya. Akhirnya ini akan membuat isteri lama tidak selesa dan keluar dari rumah selama-lamanya. Kemudian semuanya akan menjadi milik anda. Demikian diolah dari sumber internet.

Leave a reply